Alles over

Hoe werkt het?

Skiën op een rollerbaan is een andere ervaring dan skiën op de sneeuw, omdat je door de snelheid van de baan op dezelfde plek blijft staan. Hierdoor kan je je perfect focussen op het leren van bochten en het perfectioneren van je techniek. Eén van de grote voordelen van skiën op de rollerbaan is dat de skileraar heel gericht tips kan geven en dat je daarnaast jezelf kan zien skiën door middel van een spiegel. Skiën op een rollerbaan is geschikt voor elk type skiër, van de beginner tot en met de ver-gevorderde skiër.

Skiën op een Rolbaan?

Wat neem ik mee?

De skihal wordt niet verwarmd omdat het skiën als erg intensief wordt ervaren. De binnentemperaturen zijn vergelijkbaar met de buitentemperaturen, daarom is het fijn om laagjes aan te doen en natuurlijk ski sokken te dragen. De rollerbaan is niet geschikt om met je eigen ski’s te skiën, wel kan je ervoor kiezen om je eigen skischoenen te gebruiken, de materialen die gebruikt worden tijdens de les zitten bij de prijs inbegrepen. 

Praktische info

We werken tijdens de skiles met blokken van 3 x 10 minuten. Je wisselt 10 minuten skiën af met 10 minuten pauze.  Het is belangrijk dat je ongeveer een kwartier van tevoren (omgekleed) aanwezig bent bij de skiles zodat je genoeg tijd hebt om je skischoenen aan te trekken en je ski’s in te stellen zodat we bij aanvang van de les meteen kunnen beginnen.

Lessen boeken

Bij Snowsports Bilthoven bieden we zowel losse lessen als pakketten aan. Mocht je het skiën op onze baan een keer uit willen proberen? Dan kun je ervoor kiezen om een proefles te boeken. Het boeken van een losse skiles of lespakket kan gemakkelijk via de knop online boeken. Wanneer je een account hebt gemaakt via skiplanner kan je via hier al je lessen inzien en tot 24 uur van tevoren aanpassen.

Wil je voor meerdere personen tegelijk lessen boeken, of wil je samen met je familie of vrienden een les volgen? Vul dan het reserveringsformulier in zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wil je dat wij een account voor je aanmaken of heb je verder nog vragen, vul dan ook het reserveringsformulier in, dan helpen we u graag verder.

Skischool aanbod

PRIJZEN

PRIVÉLESSEN

VOLWASSENEN

KINDEREN

BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

Nieuwsbrief

© SNOWSPORTS BILTHOVEN          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES