Reserveringen

Onderstaand formulier kun je invullen voor meerdere doeleinden. Het hoofddoel is dat wij uit deze gegevens een account voor je kunnen maken, wat noodzakelijk is om bij ons te kunnen skiën. Ook kunnen wij kijken of jouw voorkeursdagen en tijden passen binnen ons schema. Hierin kijken wij uiteraard naar de eerste voorkeur en gaan wij ons best doen om de les op dat moment in te plannen. 

Als blijkt dat alle drie de voorkeursmomenten volgeboekt zijn, zullen wij kijken naar momenten wanneer het wel past en zullen we dit aan jou terugkoppelen. Op deze manier zullen wij er voor zorgen dat er altijd een geschikt moment te vinden is.

Binnen een uur ben je drie keer tien minuten aan het skiën. Wij hebben ervoor gekozen dat je met niet meer dan drie personen op de baan gaat skiën. Hierdoor krijg je meer persoonlijke aandacht van de skileraar, waardoor hij/zij je gerichte feedback kan geven en daardoor zal je de techniek sneller beheersen. Als je graag met meer dan drie personen wilt komen skiën, gaan wij kijken of het mogelijk is om dezelfde groepsleden in hetzelfde uur te plannen. Het is dus ook mogelijk dat er nog één of twee personen bij komen.  

Let op: het kan zijn dat de verificatielink of antwoordmail in uw spam-box terecht is gekomen.

Reserveringsformulier

Skischool aanbod

PRIJZEN

PRIVÉLESSEN

VOLWASSENEN

KINDEREN

BETAAL VEILIG & MAKKELIJK

Nieuwsbrief

© SNOWSPORTS BILTHOVEN          PRIVACYBELEID          DISCLAIMER          COOKIES